Uthyrning

Här finns några hyresalternativ för ljud ljus & Uthyrning. Först har vi justerbara stativ som är mellan 990 mm och 1750 mm i höjd, med en bottenplatta på 500 mm x 500 mm och en topplatta på 350 mm x 350 mm. Dessa stativ finns i både vitt och svart tygöverdrag och har högtalarfäste på toppen för en fin belysningseffekt.

Podium

Vi har också podiums, med metallstativ och en klädd toppskiva med måtten 1270 mm bred, 610 mm djup och 1150 mm hög. Det finns möjlighet att beställa en dekal för er logo, som ger ett professionellt intryck.

Backdrop

För en bakgrundskuliss finns det backdropp med svart tyg med öljetter, med måtten 3 x 3 M och en vikt på 300g/m2. Stativet består av 2 tripod med 2x 1,5 M trekants profil. När man monterar disco belysning på bommen får man en bra spridning av ljuseffekter.

Skärmvägg

Skärmvägg finns också då med vitt tyg. Den har en total höjd på 1200 mm och en total längd på 2800 mm. Belyser man skärmväggen från baksidan ger det trevliga effekter.

Ledljus & effekter

För ljus har vi trådlösa batteridrivna alternativ, som APE LABS MAXI. Det finns också LED-belysning, antingen runda eller avlånga, som ADJ VBAR och ADJ MEGA TRIPAR +. Andra alternativ inkluderar DERBY, LJUSBOM, MINI MOVINGHEAD WASH och ADJ STARBURST för effektbelysning.

Rökmaskin

Rök eller dimma från en (hazer) som kan öka ljuseffekten märkbart.

Högtalare

Ljud från EV samt extra subbas om så önskas.

Högtalare

Välkomna med era frågor för ljud ljus & uthyrning av utrustning.
Klicka här för kontakt med mig.

mobile-dj

<Tillbaka